Membrii familiei îndeplinesc adesea rolul important al îngrijitorului în timpul bolii îndelungate ale unei persoane dragi.

Membrii familiei îndeplinesc adesea rolul important al îngrijitorului în timpul bolii îndelungate ale unei persoane dragi.

Aflați mai multe despre programele de finanțare fără dobândă Credit de îngrijire și Sunbit și cum vă poate ajuta!

Programează o întâlnire

Bucurați -vă de lumină mai confortabil în lentile care se adaptează și se protejează de razele UV și de lumina albastră dăunătoare în interior și în exterior. Lentilele de tranziții se adaptează perfect la lumina schimbătoare, de la clar în interior la exterior întunecat și la fiecare nuanță în interior. Întrebați -ne cum vă puteți actualiza lentilele astăzi! un

& gt;

bazat pe Detroit. Michigan mândru.

Cumpărați ochelari online

Utilizați instrumentul nostru interactiv pentru a încerca cadrul perfect pentru dvs. și familia dvs.

Parcurgeți selecția cadrelor

Evaluările asupra sănătății creierului după o ședere a UCI

Recuperarea dintr -o boală gravă poate avea un efect asupra fiecărei părți a sănătății tale. De fapt, după o ședere într -o unitate de terapie intensivă a spitalului (UCI), puteți experimenta probleme de sănătate cognitivă, emoțională sau mentală săptămâni sau luni după aceea.

Dacă vă simțiți anxioși, deprimați sau doar Nu ca tine după o ședere UCI, vă putem ajuta. Clinica de sănătate a creierului Henry Ford Ford post-ICU oferă evaluări specializate pentru adulții cu vârsta de 55 de ani și mai mari, care se confruntă cu probleme.

Programează o evaluare a sănătății creierului la (313) 874-4846.

Tipuri de probleme de sănătate a creierului

Puteți experimenta o varietate de probleme de sănătate a creierului după o ședere a UCI. Este cunoscut sub numele de sindrom post-ICU (PICS). Oamenii cu poze pot experimenta schimbări în gândire, emoție și comportament. Aceste probleme pot fi serioase și greu de gestionat, mai ales atunci când îți afectează funcționarea de zi cu zi sau capacitatea ta de a lucra.

Simptome comune ale Pics:

Probleme cognitive:

 • Probleme Gândirea sau raționamentul
 • Probleme de rezolvare a problemelor
 • Confuzie
 • Dificultăți luând decizii
 • Atenție redusă Span sau probleme Concentrarea
 • Pierderea memoriei pe termen scurt

Probleme psihiatrice sau emoționale:

 • Anxietate crescută
 • Depresie
 • Tulburare de stres posttraumatic (PTSD)
 • Swings de dispoziție

Modificări comportamentale: efecte adverse keto diet

 • Schimbări de personalitate
 • Agresivitate sau iritabilitate
 • Furie bruscă sau îngrijorare sau lucruri minore
 • obiceiuri neobișnuite de somn
 • Apatie sau lipsă de interes pentru lucruri Te -ai bucurat de

îngrijitori și poze

pacienții nu sunt singurii afectați de spitalizări. Membrii familiei îndeplinesc adesea rolul important al îngrijitorului în timpul bolii îndelungate ale unei persoane dragi. De asemenea, îngrijitorii se confruntă cu stres crescut, depresie, anxietate, durere și oboseală în timpul bolii. Ale căror efecte pot dura mult timp după ce membrul familiei lor părăsește spitalul.

Diagnosticarea problemelor de sănătate a creierului la Henry Ford

dacă vă simțiți anxioși, deprimați sau pur și simplu nu vă place după voi după Fiind în UCI, există pași pe care îi puteți face. O evaluare a sănătății creierului poate ajuta la descoperirea sursei preocupărilor dvs. Vom oferi trimiteri specialiștilor, dacă este necesar.

Evaluările sunt efectuate peste două sesiuni de jumătate de zi folosind vizite video online și în clinicile noastre din West Bloomfield sau Detroit. La sfârșitul testării, veți primi un diagnostic și recomandări personalizate pentru tratament și sesizări de specialitate, dacă este necesar.

Serviciile de evaluare sunt de asemenea disponibile pentru îngrijitorii de 55 de ani și care se confruntă cu probleme în desfășurare după boala persoanei dragi sau Spitalizare.

Discutați cu medicul dumneavoastră despre simptomele dvs. și aflați dacă puteți beneficia de o evaluare a sănătății creierului. Pentru mai multe informații, sunați la (313) 874-4846.

Clinica Henry Ford Post-ICU Health Health este susținută de subvenția sănătoasă de îmbătrânire oferită prin intermediul Fondului de înzestrare a sănătății Michigan.

;

New Medical Center pentru a face parte din Village la Bloomfield Development

Detroit – Henry Ford Health System a anunțat planurile de a construi un nou centru medical în județul Oakland. Facilitatea de două etaje, de 83.000 de metri pătrați, va face parte din noua dezvoltare mixtă de 87 de acri, cunoscută sub numele de Satul de la Bloomfield, situată de-a lungul drumului Telegraph la nord de Square Lake Road.

Centrul Medical va Oferiți de îngrijire primară și sănătatea femeilor inițial, precum și o clinică de intrare, farmacie, opțiune și alte servicii de vânzare cu amănuntul și vom adăuga o serie de servicii de specialitate în viitor.

„Suntem încântați să extindem În această parte a județului Oakland și nu numai ”, a declarat Bob Riney, președinte, operațiuni de asistență medicală și ofițer șef de operare, Henry Ford Health System. „Nu numai că oferim o nouă opțiune pentru servicii clinice de înaltă calitate pentru oamenii din județul Oakland, ci și noi ne alăturăm altor organizații în respirația vieții noi în acest proiect de dezvoltare.”

Redico, cu sediul în Southfield, dezvoltă atât satul de la Bloomfield, cât și Centrul Medical.

„Suntem încântați să avem Henry Ford Health System ca parte a dezvoltării noastre de utilizare mixtă, completarea serviciilor pe care le vom oferi, inclusiv rezidențial, rezidențial și ospitalitate ”, a declarat Dale Watchowski, președinte și CEO, Redico. „Cel mai important, suntem încântați să ne extindem asupra relației Redico, și a companiei sale afiliate American House Senior Communities, au avut cu Henry Ford Health System în ultimul deceniu. va oferi ore de seară și de weekend și va oferi parcare suplimentară printr-un garaj cu mai multe niveluri.

„Ne-am extins cu adevărat misiunea de a oferi pacienților și clienților noștri opțiuni mai convenabile și mai accesibile”, a declarat William Conway, M.D., CEO al grupului medical Henry Ford. „Când combinați accesibilitatea orelor prelungite și a parcării ample, cu progresele digitale pe care le facem, cum ar fi vizite electronice și mesagerie online cu medicul dumneavoastră, credem cu adevărat că creăm o experiență unică de asistență medicală pe această piață.”

Construcția pe noua unitate este de așteptat să înceapă înainte de sfârșitul acestui an, cu deschiderea setată pentru toamna anului 2019. Proiectul va costa aproximativ 38 de milioane de dolari.

###

Contacte media:

Brenda D. Craig, MFA

Director, Media Relations

Henry Ford Health System

313-283-8331

[e-mail protejat]

rana, ostomia și îngrijirea continenței la domiciliu

Henry Ford Home Health Care Rad, Ostomy and Continence (WOC) oferă servicii clinice și consultative pacienților și îngrijitorilor lor din casele lor. Acest serviciu este furnizat de o rană certificată, ostomie și asistentă de continență (CWOCN) sau o asistentă care este instruită pe scară largă în îngrijirea rănilor de specialitate. CWOCN poate acționa, de asemenea, ca o legătură între pacient, personal și medic de comandă.

Rana, ostomia și asistenta de continență vor evalua și gestiona:

 • Răni acute și cronice
 • Defalcarea pielii
 • Fecală și/sau urinară Incontinență
 • Ostomii și diversiuni continente
 • Evaluarea pacienților pentru o utilizare adecvată și eficientă a paturilor de specialitate
 • Plan de îngrijire pentru pacienții cu integritate modificată a pielii din cauza necrozei sub presiune , drenaj sau incontinență

Cine poate beneficia de serviciile consultative ale unei plăgi, ostomie și o asistentă de continență?

 • pacienți cu ostomie cu complicații peristomale ale pielii
 • pacienți cu ostomie care necesită mai mult de două schimbări de pungă săptămânal
 • pacienți cu diversiuni continente care necesită predare
 • pacienți de îngrijire a rănilor care necesită debridare
 • pacienți care îngrijesc rănile care nu au reușit să progreseze după două săptămâni de terapie

la ce se poate aștepta pacientul?

 • Îngrijirea rănilor adjuvante – terapie cu răni negativ NG, și terapie de compresie
 • Îngrijirea piciorului diabetic
 • Managementul ostomiei-Predarea pacientului și îngrijitorului, recomandarea și selecția produsului, tratamentul problemelor legate de pielea legată de continență și sprijin continuu
 • Managementul rănilor – Consultare, Evaluarea rănilor, Planul de prevenire a ulcerului sub presiune și urmărirea, recomandarea și selecția produsului și educația familiei pentru pacienți

O nouă închiriere pe viață

Hana Sarkees a petrecut anul trecut de Revelion dansând la o sărbătoare cu familia. Dar pe 2 ianuarie 2017, ea a suferit un atac de cord masiv și un accident vascular cerebral. A sosit cu ambulanța la Spitalul Henry Ford Macomb.

Deși prognosticul inițial a fost sumbru, medicii au putut efectua o cateterizare cardiacă de urgență. Echipa cardiacă a efectuat o intervenție coronariană cu risc ridicat, plasând stenturi în mai multe artere coronare blocate. Hana a petrecut 21 de zile în terapie intensivă și încă șase săptămâni în îngrijire pe termen lung.

De atunci a făcut o recuperare completă și are un nou contract de închiriere pe viață. Ea creditează dr. Natesh Lingam și întreaga echipă de îngrijire de la Spitalul Henry Ford Macomb pentru că a ajutat să se întâmple asta.

;

Oh, cum se transformă glezna! Dacă ați avut un pas greșit sau o întoarcere greșită într -o gleznă întinsă, știți cât de dureros poate fi această vătămare. Chirurgul Henry Ford Podiatric, Paul Di Liddo, DPM, discută entorse și tratamente ale gleznei.

Leziune la gleznă 101

de la factori de risc la tratamente (și aproape tot ceea ce este între ele), iată ce trebuie să știți ! Răsturnându -și gleznele. Deși deseori asociate cu sportul, entorsele de gleznă se pot întâmpla cu oricine, oriunde. „Văd entorsele de gleznă de la declanșarea peste borduri, pășind în găuri într -o curte sau pur și simplu mergând”, spune dr. Di Liddo. „Enlerinele de gleznă – ca accidentele – se întâmplă.”

Enletele de gleznă rănesc ligamentele

„Enletele de gleznă apar atunci când glezna brusc și se răsucește cu forță sau trece pe lângă un punct pe care ligamentele gleznei îl pot tolera și cu forță cu forță cu forță ”, Remarcă Dr. Di Liddo. „Ligamentele de gleznă se vor întinde sau smulge, fie parțial, fie complet.” O gleznă se poate răsuci, se întoarce sau se rostogolește în timpul unei căderi, să sară sau să se schimbe de direcție, în timp ce merge pe un teren neuniform și multe altele.

O gleznă slabă este o gleznă vulnerabilă

Cea mai mare glezne vindecați fără îngrijorare pe termen lung. În unele cazuri, însă, ligamentele pot să nu se vindece pe deplin, ceea ce duce la o gleznă slabă sau instabilă. „O gleznă slabă sau instabilă poate face o persoană mai susceptibilă la entorse repetate de gleznă”, explică Dr. Di Liddo.

Arcadele înalte pot fi riscante de afaceri

Persoanele care au picioarele arcuite înalte riscă mai mult să se rostogolească – și, prin urmare, să se întindă – gleznele. La fel și persoanele care au „articulații libere”, deoarece glezna se poate depăși cu o răsucire aparent minoră. Persoanele care sunt cu risc pentru entorse de gleznă ar trebui să ia măsuri suplimentare atunci când joacă sport sau desfășoară alte activități.

Unele entorse pot fi tratate acasă-accentul pe unele

Cum tratați un Glezna întinsă depinde de gravitatea vătămării. Entorsele minore pot fi tratate acasă cu metoda orezului. Metoda orezului include:

 • Odihnește -te prin evitarea utilizării gleznei rănite
 • ICE aplicată pe gleznă (fără a atinge pielea) nu mai mult de 20 de minute la fiecare trei la Patru ore
 • Compresie cu un bandaj elastic
 • Altitudine deasupra inimii

gheață, comprimă și ridică glezna pentru primele zile. Odihnește-te și abține-te de la sport până când durerea de gleznă și umflarea au scăzut.

tratamentele la domiciliu nu sunt potrivite pentru toată lumea-sau pentru fiecare vătămare la gleznă. „O gleznă umflată este tipică dacă ați experimentat o entorsă”, spune dr. Di Liddo. „Cu toate acestea, dacă aveți umflare severă a gleznei, aveți dureri extreme sau observați un aspect ciudat de gleznă, solicitați asistență medicală.” Acest lucru este valabil și dacă nu puteți parcurge mai mult de câțiva pași sau aveți o mobilitate limitată la gleznă. Un specialist în picioare și gleznă vă poate diagnostica vătămarea și începe tratamentul.

Tratamentele de gleznă abundă

Tratamentele de prindere a gleznei sunt concepute pentru a scădea durerea și umflarea, protejând în același timp ligamentele împotriva vătămării ulterioare. Tratamentele includ purtarea unei bretele de gleznă, cizme de mers sau distribuție. K ”Spune dr. Di Liddo. „Acest lucru ajută la asigurarea faptului că nu există nicio altă vătămare de bază, cum ar fi o gleznă fracturată sau o ruptură a tendonului lui Ahile.”

Timpul de vindecare variază

Timpul de recuperare pentru o gleznă învârtită depinde de Severitatea vătămării. Enlerinele cu o întindere minimă a ligamentului și nici o lacrimă necesită una până la trei săptămâni. Ligamentele de gleznă parțial rupte pot dura până la șase până la opt săptămâni pentru a se vindeca. Un ligament complet sfâșiat poate dura câteva luni pentru a vindeca complet.

Ce să faci atunci când problemele de gleznă persistă

Pentru persoanele care continuă să experimenteze instabilitatea gleznei, există o serie de opțiuni. „Terapia fizică este primul pas – dar nu singurul”, spune dr. Di Liddo. „Dacă terapia fizică nu a fost benefică, putem discuta despre abordări chirurgicale.”

Opțiunile chirurgicale includ:

 • Repararea sau consolidarea ligamentelor printr -o procedură ambulatorie
 • osteotomie, care este tăierea chirurgicală a osului, la arcadele scăzute atunci când instabilitatea gleznei este cauzată de arcade înalte

Pentru cei cu entorse frecvente sau instabilitate, este necesară o evaluare medicală și poate include și poate include :

 • Examen fizic
 • Raze X pentru a evalua oasele și articulațiile
 • RMN pentru a evalua ligamentele gleznei

Având în vedere aceste informații, puteți preveni – sau aborda – răsucirea și întoarcerea entorselor de gleznă.

doriți mai multe sfaturi de la experții noștri de wellness? Abonați -vă astăzi pentru a primi e -mailuri săptămânale cu ultimele noastre sfaturi.

Pentru a găsi un specialist în picioare și gleznă la Henry Ford, vizitați Henryford.com sau sunați la 1-800-Henryford (436-7936).

DR. Paul Di Liddo este un chirurg podiatric și specialist în picioare și gleznă, care vede pacienții la Henry Ford Medical Centers din Detroit, Sterling Heights și Grosse Pointe Farms.

Categorii: Movewell

Etichete: Paolo Di Liddo, Podiatry, Sports

Povestiri pentru pacienți

la Henry Ford, pacienții noștri ne motivează să continuăm să oferim îngrijiri de înaltă clasă, compasiune și personalizată. Fiecare pacient este unic în călătoria sa prin cancerul de rinichi și folosind tehnici precum procedura noastră minim invazivă asistată de robot și procedura nanoknife, îi ajutăm pe pacienți să revină la viața lor. Iată câteva dintre poveștile lor:

Povestea lui Floride

la o săptămână după o nefrrectomie robotizată la Spitalul Henry Ford, Floride era din nou pe picioare, semnând în biserică și slujind comunității surde.

Povestea lui Joe

Când Joe a aflat că are o tumoră mică, potențial canceroasă, pe rinichiul stâng, a parcurs 450 de mile de peninsula superioară pentru operație. Acum, Henry Ford oferă un program de telemedicină pentru pacienții din U.P. si dincolo.

Povestea lui Michelle W

Îngrijirea agresivă și de experți nu a ajutat -o doar pe Michelle să bată cancerul o dată, a prins și a ajutat și a ajutat la învingerea unui al doilea atac cu cancerul.

Povestea lui Clyde

Pentru a elimina o tumoră pe rinichiul stâng, Clyde a ales să sufere prima procedură Nanoknife pentru o tumoră renală în Michigan. Această opțiune a eliminat necesitatea unui risc ridicat, procedură tradițională.

Povestea lui Michelle M

Michelle a ignorat semnele că ceva nu a fost corect cu corpul ei – și atunci a fost atunci când a fost diagnosticată cu cancer la rinichi și o tulburare de coagulare a sângelui. Acum, ea îndeamnă oamenii să -și urmeze instinctele și să vadă un medic dacă ceva nu se simte corect.

Anestezie Siguranța pacientului și alte resurse

Henry Ford Anestezieni în colaborare cu alți medici, farmaciști și asistente, precum și cu alți profesioniști din domeniul sănătății, se concentrează continuu pe siguranța și metodele pacientului pentru a îmbunătăți calitatea îngrijirii pacientului.